Frivillig hjælper / Instruktør

juleafslutning-3-hgSvømmeklubben HASI benytter udelukkende frivillig og ulønnet arbejdskraft.

Her i klubben svømmes der efter halliwickmetoden. Det betyder at der ikke bruges kunstige opdriftmidler, så som bælter og vinger. Vi er en træner til en svømmer, så længe svømmeren har behovet.

Vi lærer vandets fysik at kende igennem leg og øvelser, der skaber tryghed. På den måde lærer svømmeren at begå sig selvstændigt i vandet inden den egentlige svømning indlæres.

Vi brug for mange hænder

Kunne du tænke dig at blive træner i et team hvor engagement er i højsædet. Du skal først og fremmest have lysten til at give andre mennesker fantastiske og trygge oplevelser i og omkring bassinet.

Til gengæld giver vi dig et team af glade og kvalificerede instruktører, samt muligheden for at uddanne dig til Halliwickinstruktør.

Du kan selvfølgelig også få en skriftlig anbefaling.

Lyder det som noget for dig, så kontakt os
– eller tilmeld dig her i denne formular

tilbage til forsiden

Du er her: ForsideOm klubbenFrivillig hjælper / Instruktør